Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Mijn naam is Annet Super ik ben geboren 02-10-1972 in Emmen, Drenthe.


Ik zal heel veel aan u vragen en dit gaat over uw persoonlijke situatie, over uw gezondheid en over uw financiele situatie, over het nu en over uw toekomst. Onderling vertrouwen zal daarom de basis van onze samenwerking zijn. Na onze eerste kennismaking besluiten wij samen of er een klik is en bespreken wij de mogelijkheden.


Om die reden vind ik ook dat u iets over mij mag weten. Mijn jeugd heb ik doorgebracht in Drenthe. Mijn opleiding heb ik gevolgd in Emmen en Groningen. Daarna heb ik gewerkt bij meerdere verzekeraars en ik werk al weer zo'n 10 jaar als belangenbehartiger. De eerste jaren in Emmen en Hoogeveen eo. Vanaf 2009 tot en met 2019 in Utrecht.


Vanaf 2020 zal ik wonen in Zweeloo, Drenthe en van daaruit mijn werkzaamheden oppakken.


Om mijn opleiding en kennis en ervaring te garanderen ben ik sinds 2006 lid van het Nivre en ingeschreven als register expert en heb ik kortgeleden de studieboeken weer opgepakt. Inmiddels heb ik WFT schade particulier en schade zakelijk gehaald en is er alweer een volgende studie gepland.


In mijn vrije tijd loop ik veel hard, ik fiets graag en hou van zwemmen. Een triatlon staat al lang op mijn verlanglijstje, maar het is er nog niet van gekomen. Ik ben stapel op om mijn hond en breng vele uurtjes in de natuur door.